Ok, am nevoie de ajutor. Vreau sa merg la un cabinet stomatologic sa-mi fac un control si sa fac cateva lucrari. Idea este ca m-am tot uitat pe siteuri si mie pare ca au niste preturi de nesimtit toti. Scump halatul, doamna, scump!

Din „n” motive am ajuns sa-mi lipseasca cateva maselute, iar acum observ cateva carii noi. Normal ca ceea ce vreau este sa am dantura ca vedele noastre. Vrabia malai viseaza, stiu. Mah, deci eu nu vreau sa fiu vedeta, vreau doar dinti in gura de vedeta, ce-i asa greu?! Pai este, in puii mei, ca daca nu ai bani nu ai dinti, nici macar pe-aia care ii aveai inainte. E mai simplu sa-i scoti decat sa-i tratezi. Deh, e mai ieftin. In afara de faptul ca este foarte inestetic sa ai un zambet cu un dinte da unul ba, mai este alterata si nevoia de a manca.
De aici si apelul catre dumneavoastra. In Bucuresti, puteti sa-mi recomandati ceva bun si la bani nu exagerat de scump? Ah, tin foarte tare la igiena cabinetului cat si la intrumentarul cu care se lucreaza, nu de alta dar nu as vrea sa „pescuiesc”  vreo hepatita C sau B.
In caz ca nu gasesc nimic, viitorul post va fi ceva de genul: ” ajutati dintii mei”, cont in rol la banca ….bla bal bla…:D