De o vreme incoace am tot observat ca fenomenul de misoginism este in continua crestere. Probabil se manifesta ca un trend. Esti si mai barbat daca esti misogin. Nu degeaba se spune ca barbatii nu se maturizeaza niciodata, de unde rezulta ca nici de teribilism nu se vindeca prea usor. E plin internetul de blogurile acestor indivizi. Nu ma deranjeaza. Insa e ceva ce nu inteleg. Care-i satisfactia?
Culmea este ca majoritatea se vor a fi educati, nu ca as contesta acest lucru. Dar educatia nu consta doar in cele 3 facultati terminate, master si doctorat. Asta cred ca ar trebui sa dea de gandit unora.  Da, femeia a tanjit intotdeauna sa-i fie egala barbatului, pentru ca asa ar scapa de multele munci pe care aceasta le face in plus fata de el. Dar tot numai ea va fi cea care naste, alapteaza si tine diete de slabire dupa ce naste, pentru a fi pe placul tocmai aceluia care o desconsidera atat. Nu va fi niciodata egala barbatului. Asta e clar. Suntem diferiti, ca mentalitate, infatisare, forta fizica. Balanta se inclina intr-o parte si cealalta, de la caz la caz. Nu vad superioritate niciunde. Asa cum majoritatea barbatilor sunt mai buni soferi, majoritatea femeilor isi cresc copiii mai bine decat o fac ei. Mai sunt si exceptii desigur, de o parte si de cealalta. Era doar un exemplu de echilibru. Inainte de a judeca in functie de sexul persoanei, ar trebui sa gandim ca noi, oamenii, suntem unici din punct de vedere al fiecarui individ in parte. Nu vom fi niciodata egali, asa cum nici gemenii nu sunt si nici nu vor fi vreodata, chiar daca asemanarea dintre ei este izbitoare.
Refuz sa cred ca cineva educat nu vede asta. De unde rezulta ca misoginismul este doar un trend sau o lipsa acuta de educatie la nivel social.

Astept comentariile celor care declara public ca sunt misogini. Chiar m-ati facut curioasa.

Reclame