Doua din cele mai cunoscute tabloide din Romania s-au luat la harta. Libertatea acuza Cancan de copy-paste la articolele pe care acestia le scriu in ziarul on-line.
Libertatea scrie azi:
De mai bine de o lună şi jumătate, site-ul Cancan.ro înţelege să procedeze altfel. La început, cu o frecvenţă redusă, apoi, cu o constanţă demnă de o cauză mai bună, concurenţii noştri înţeleg să folosească Libertatea.ro ca pe propria lor agenţie de ştiri, de la care se aprovizionează după bunul plac, frizând orice bun simţ. Concret:
* Bucăţi întregi din articole copiate cuvânt cu cuvânt
* Articole exclusive, produse fie de ziarul Libertatea, fie de redacţia Libertatea.ro, preluate în întregime sau parţial, fără link către sursă
* Ştiri de pe Libertatea.ro care servesc ca „inspiraţie” pentru colegii de la Cancan.ro: la cel puţin 30 de minute după apariţia lor pe Libertatea.ro, informaţiile cu pricina apar, evident printr-o „coincidenţă”, şi pe site-ul concurent.”

Acestia au intins o capcana ziarului tabloid Cancan on-line. Au inventat o stire despre un campion la masturbare, care chiar exista, cica.  I-au luat acestuia un interviu imaginar. L-au suit la bordul unui avion cu destinatie Romania, tot fictiv, bineinteles.
Dupa aproximativ 30 de minute Cancan a preluat stirea schimband titlul doar. Interviul este copy-paste.
Gasiti toata povestea cu poze cu tot in Libertatea.

Sincera sa fiu, imi pare bine ca Libertatea i-a tras-o Cancanului asa :D. Nu ca as iubi prea mult celalalt tabloid, dar macar da dovada de un pic mai mult bun simt.
Insa nu pot sa nu compar acest mic conflict cu o paruiala intre prostituatele de la marginea orasului. In acest caz, cea mai penala dintre cele doua fiind Cancan.

M-as mira ca cei de la Cancan sa se simta cumva lezati de faptul ca au fost prinsi cu mata in sac. Au un obraz extrem de gros.