Ma uit la filme porno cateodata. Da, stiu ca nu este o chestie pe care trebuie sa o strig in gura mare, dar nici nu vad motivul pentru care as ascunde asta. Este lesne de inteles de ce am eu placerea asta tampita.
Privind la scenele fierbinti au inceput sa apara semne de intrebare. De exemplu despre ejacularea la femei. Eu zic ca este urina. Unii (experti) spun ca nu e, desi se elimina din uretra. Eu zic ca aceste femei mai devreme sau mai tarziu vor constata ca sufera de incontinenta urinara. Sper sa ma insel.
Un alt semn de intrebare este legat de sexul anal. Eu nu pot intelege aceasta placere. M-am documentat. Multi spun ca este o practica veche si ca provoaca placere de ambele parti. Asta dupa ce femeia trece de durerea provocata de penetrare. Huh?! Probabil daca este masochista, da. Mie mi se pare un gest gay, din partea lui. Evident ca acest gand ucide orice urma de dorinta, de excitare, de placere. Exista o categorie de barbati care ar incerca sa te convinga cu orice pret sa accepti daca nu esti de acord cu asta. Eu va sfatuiesc sa-i propuneti penetrarea anala si lui cu un vibrator. Vedeti daca el este de acord. Daca da, cu siguranta e gay, dar nu isi recunoaste inca orientarea.
Oricum, sexul anal este metoda cea mai sigura de transmitere de boli sexuale si bacterii. Mai ales ca cei mai multi nu cunosc ca inainte de practica este nevoie de o igiena riguroasa si „in profunzime”, iar folosirea prezervativului este un must. Multe bacterii stau si pandesc sa atace vaginul. Aceste bacterii se afla in materiile fecale si intestine. De aceea ginecologul iti spune ca atunci cand te stergi acolo jos intotdeauna trebuie sa o faci de la vulva catre anus si niciodata invers. Nu doar femeia se poate infecta, dar si partenerul. In plus apar probleme cu fisuri anale, hemeoroizi samd. Oare merita riscul?
P.S. Ca amuzament, probabil face bine la cei/le care sufera de constipatie. Dar daca se intalnesc pe drum ? 😀

Reclame