Stiu ca iti plac persoanele de sex opus de o finete aparte, fragile, care eamana feminitate si-n somn. Si totusi nu intelegi fragilitatea, nu intelegi ca trebuie sa protejezi ceea ce-ti place atat de mult.
Fragil inseamna sensibil la absolut orice.
Nu, nu suntem bibelouri pe care sa le afisezi in vitrina, deasupra calculatorului tau, logat pe Facebook.
Avem suflete si noi. Sufletele noastre sunt chiar mai importante, pentru ca sunt ale noastre. Si pentru ca suntem fragile, ne place sa fim rasfatate si iubite, nu doar in povesti, nu doar in cuvinte.
De aceea cautam atât prin magazine țoale pufoase. De aceea ne place ca perna sa fie cat mai moale si confortabila, de aceea cumparam cea mai usoara pilota din magazin. De aceea aproape intotdeauna papucii de casa ne sunt roz si pufosi.
Incercam sa protejam fragilitatea pe care tu o admiri atat de mult si pe care tu habar nu ai sa o protejezi sau macar sa o respecti.
Cand fragilitatea ne-a fost deja compromisa, nici finetea de care ai fost candva atras nu mai reflecta atat de mult, pentru ca schiopatam. Si ne privesti ca pe niste vinovate pentru ca nu am rezistat, desi fragilitatea era ceea ce ai cautat dintotdeauna. Feminitatea si fragilitatea merg intotdeauna mana-n mana.

Anunțuri